Lees reviews

Zelf ervaring met motorrijschool de Jong? Schrijf een review!

Recente reviews

Een echte motorprof die elke cent waard is

Rated 5 out of 5

Ronald leeft, eet, ademt en slaap met motorrijden.
Brood haal je bij de bakker, motorrijlessen doe je bij een rijschool, maar dan wel bij 1 die leeft voor de 2wieler. Wedden dat je geen instructeur vind die zo gepassioneerd les geeft aan iedereen op de motor. Groot, klein, angstig, en lang gekoesterde droom? Ronald heeft het met zijn ruime ervaring allemaal al binnen gehad en iedereen aan zijn of haar rijbewijs geholpen. Geen spookjes maar een eerlijk verhaal. Geloof me; zeldzaam maar ze bestaan.
Ga zo door!

Albert

Goede rijschool

Rated 4 out of 5

Ik heb op mijn 54e jaar zelfs nog in 7 maanden mijn motor rijbewijs bij Ronald de Jong gehaald en alles in 1 keer geslaagd.
Ronald is een gedreven en gepassioneerde motor rijder en geeft net dat stukje meer kennis en ervaring mee in zijn lessen waardoor je zeker goed beslagen op het examen komt.
Ik zou zeker willen zeggen je betaalt iets meer maar je sneller je rijbewijs als bij een andere rijschool dus…….
šŸ¤”šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»

John van Venrooij

Topinstructeur!

Rated 5 out of 5

Als je echt goed wil leren motorrijden en daarvoor de beste begeleiding zoekt, dan moet je bij Ronald zijn! Zijn jarenlange praktijkervaring en humor zijn een perfecte combinatie tijdens de leuke en vooral leerzame lessen. Ik heb lang en vooral kritisch naar een motorrijschool gezocht en geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Motorrijschool de Jong!

Leon Gelderblom

Steekt met kop en schouders boven andere rijscholen uit.

Rated 5 out of 5

Ronald heeft zich gespecialiseerd in tweewielers en met name motoren. Hij zal er alles aan doen om van jou een ervaren motorrijder te maken en altijd met een glimlach en een leuke grap. De sfeer is hierdoor altijd ontspannen wat zeker ten goede komt in de kwaliteit van je lessen. Als je met deze rijschool examen doet heb je bij het CBR zeker een streepje voor en is de kans op direct slagen het grootst. Ronald ik wil je erg bedanken voor mijn motorrijbewijs en mis je grappen welke je altijd onderweg maakt.

Marcel Hartman

Professioneel, streng en aardig instructeur

Rated 5 out of 5

Ronald is een professionele rij instructeur
Hij is eerlijk en recht door zijn raap.
Verkoopt geen nonsens praatjes
Soms te streng maar daar leer je het beste, kan ook heel gezellig zijn.

Bassel